Sponsormogelijkheden


Op woensdag 24 mei 2023 organiseren Sociaal Werk Nederland en Sociaal Werk werkt! hun jaarcongres met als thema: NEXT LEVEL!
Next Level vraagt om een zelfbewuste en trotse stap naar voren. We weten dat het sociaal werk rendeert, en kunnen zichtbaar maken wat het opbrengt, in euro's en voor mensen en in kwetsbare posities en wijken. Dus nu is de tijd om met partners zoals de zorg en de gemeente samen écht de omslag te maken van curatief naar preventief. En de focus te verleggen naar het realiseren van vitale wijken en veerkrachtige inwoners. Met meer en sterk sociaal werk dat stevig inzet op samenlevingsopbouw en laagdrempelige ondersteuning van inwoners bij het oplossen van problemen in hun dagelijks leven. En misstanden aankaart die een structurele oplossing van problemen als armoede, woningnood en eenzaamheid belemmeren.

Doelgroep en deelnemers
Op het congres komen circa 250-300 directeuren, bestuurders en professionals uit het sociaal domein. We bieden u aan via sponsoring deze doelgroep te bereiken en een bijdrage te leveren aan het congres. Er zijn dit jaar de volgende opties:

Sponsoritem Kosten
(excl. BTW)
Stand 6m2, 2 standhouders, inclusief logovermelding op de website en mailing € 1975,-
Banner (zonder standbemanning) € 895,-
Sponsoring in natura, bijvoorbeeld:
- Sign Language Bar (dove barrista)
- 'Terug naar huis' pakketje
- IJscokar
- Etc.
vanaf € 1.000,-

Heeft u interesse in een of meerdere sponsoropties? Dan kunt u zich meteen aanmelden als sponsor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Malou Blankwater van congresorganisatie HOEZO!: m.blankwater@hoe-zo.nl.


Met dank aan onze partners: